KADINCA MEDYA

SİVİLCE VE KIRIŞIKLIKLAR İÇİN LAVANTA MASKESİ

Beslenme Uzmanı Ender Saraç,  sivilce ve kırışıklıklardan kurtaracak, evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz lavanta maskesinin hazırlanışını ve uygulama şeklini anlattı. Hem ekonomik, hem de hiçbir şekilde  cildinize zarar vermeyecek, aksine cildi besleyerek doğal yollarla sivilce ve kırışıklıklardan kurtulmak için yapılması gerekenlere şöyle bir bakalım:


Malzemeler
1 bardak portakal suyu
1 bardak lavanta çiçeği

2 dilim kabuksuz salatalık

1 yumurta sarısı

Mısır unu

Kaliteli ve katkısız arı balı

Hazırlanışı
Portakal suyunu ve lavantaları bir kaba koyun ve kısık ateşte karıştırın. Karışım biraz ısıttıktan sonra kabukları soyulmuş ve iyice ezilmiş salataları ekleyin. Daha sonra bu karışıma geri kalan malzemeleri  yumurta sarısı, mısır unu ve balı katarak krem kıvamına kavuşana kadar karıştırdıktan sonra elde ettiğiniz karışımı buzdolabında en az 3 saat bekletin.
GÜZELLİK Maskemizin Uygulanışı
Hazırladığınız bu kremi bir ay boyunca, haftada 2 kereyi geçmeyecek şekilde düzenli olarak uygulayın. kırışıklarda gözle görülür azalma görürken sivilceler de ortadan kalkacaktır. Maskeyi uyguladıktan yarım saat sonra peeling yapar gibi ovuşturarak çıkarın. Böylece ayrıca bir temizleme yapmaya gerek kalmayacaktır.
Maskenize eklediğiniz lavanta çiçeklerinin yanında yapraklarını da eşit miktarda kullanın.  Bu maske lavanta çiçeği kullanıldığı zaman etkilidir. Bu yüzden asla lavanta yağı kullanmayınız. Lavantayı aktarlardan temin edebilirsiniz.
güzellik
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...