KADINCA MEDYA

Dar paça pantolon kimlere yakışır?


Dar paça pantolonları gerektiğinde çizmenizin içine sokarak ya da topuklu botunuzun üzerine çıkararak ancak aynı zamanda dekolte ayakkabılarınızla da kullanabilmelisiniz. Eğer çok zayıfsanız dar pantolonlarınızı çizmelerle kullanın. Üzerine ceket giymeniz gerekirse, mutlaka içine dekolte bir üst seçin. Eğer üst bedeniniz uzunsa bu sigaret pantolonların yüksek belli olanlarını tercih edin. gençler ve ayakları taraklı olmayanlar daracık pantolonlarla babetlerinizi giyebilirsiniz.
Üzerinize mutlaka üzerinize salaş bol ve basende biten üstler tercih edin.
Bacak boyunuz kısaysa asla çok düşük belli, daracık pantolonlar seçmeyin ya da üzerine çok kısa üstler giymeyin. Bacaklarınız kalınsa giyin ama mutlaka topuklu, dekolte ayakkabılar baseninizi örtecek bluzlarla kullanın. Çok zayıf olanlar ise sakın daracık üstler tercih etmeyin.
Dar paça kot pantolon modelleri hanımları daha uzun boylu ve zayıf göstermektedir. Ayrıca vücut hatlarını toparladığı için bayanlar tarafından çok beğenilmektedir. Dar paça kot pantolon çeşitleri taşlanmış, koyu renkli, dar kesim, tayt görünümlü olmak üzere birçok çeşide sahiptir. Her body ve bluz ile kombine edilebilir. Günlük yaşamda rahat kullanıldığı için hanımlar tercih etmektedir.alışveriş

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...