KADINCA MEDYA

Erkekler Hangi Kadınlardan Vazgeçemez


Erkeklerin beğendiği kadın tipi nasıldır merak ediyor musunuz? 
Erkekler kadınlarda ne tür davranış, hareket, makyaj, saç şekli gibi özelliklere göre neleri çekici bulduğunu, bu kadınların tepkilerine nasıl balıklama daldıklarını öğrenmek istiyorsanız bu yazımızı okumanızı öneririz.
Erkeklerin bazı kadınlara hiçbir zaman hayır diyemediklerine şahit olmuşsunuzdur. Peki bunun sebebi nedir?
Erkeklerin hoşlandığı, etkilendiği, beraber olmak istediği, sevdiği ve hayran olduğu kadınların bir takım ortak özellikleri vardır. Bu ortak özelliklere sahip kadınlar erkekleri etkileyerek hayır cevabını almıyor ve her zaman erkeklerin gözdesi oluyorlar. Aşağıdaki detayları inceleyerek ve kendinizde uygulayarak siz de erkeklerin beğendiği kadın özelliklerine kavuşabilirsiniz.
Bu tip kadınların ortak özelliklerinin en başında; bakımlı, nemli ve parlayan çekici dudakları, tertemiz tırnakları ve yumuşak elleri gelmektedir. Bu özellikleriyle ön plana çıktıklarına göre sizde kendi bakımınızı yaparak erkeklerin ilgisini çeken kadın tipine bürünebilirsiniz.

Bir başka özellik ise ilişkisinde özverili, işinde başarılı ve anaç olan kadınların erkeklere daha çekici geldikleridir. İlişkinize gösterdiğiniz özveriyle ne kadar sadık ve güvenilir olduğunuzu anlamasını sağlayabilirsiniz.
Zevkli ve ince düşünceli kadınlar ise erkeğini daima mutlu edecek hissi uyandırdığı için erkeklerin vazgeçemediği kadın tipidir.
Erkekler kadından kendini teslim etmesini ister. Bu tip davranıştaki amaç erkeğin kadını koruma ve kollama duygusunun ön plana çıkmasını sağladığı için erkeğin daha güçlü görünmesini sağlamaktadır. Güçlü görünmek istemeyen erkek olur mu?
Kadınların duygusallıklarını eleştiren erkekler, duygularını yansıtan kadınlara bayılırlar. Özellikle erkekler kendi duygularını rahatça ifade edemedikleri göz önünde bulundurulduğunda, kadınların bu tip davranışları erkeği etkiler ve yaslanacak bir omuz olmak için sevdiği kadına daha yakın davranmaya başlar.
Giyimleri, yaşam tarzı, makyajı, hareketleri gibi kadını gösteren özelliklerine dikkat ve özen gösteren kadınlar gösteren kadınlar erkekler için etkileyicidir. Erkek, yanındaki kadının daima güzel ve çekici olmasını ister. Bu erkekler için bir böbürlenme göstergesidir. Böylece etraflarına benim yanımdaki kadın ne kadar da güzel demektedirler.
İyi yemek yapan kadınlar erkeklerin kalbini direk fethetmiş olurlar. Atalarımız “Erkeklerin kalbine giden yol, boğazlarından geçer” diyerek aslında kadınlara asıl gitmeleri gereken yolu tarif etmişlerdir. Erkeğinize hazırladığınız yemeklerdeki lezzet ve tat, onun için vazgeçilmez olmanızı sağlayabilir.
Her zaman ve her ortamda gayet şık ve bakımlı olun. Böylece evde olsanız bile, evde yaptığınız temizlik veya yemek yaparken bile size dikkatlice baktıklarını unutmayın.

ilişkiler
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...