KADINCA MEDYA
-
AÇANGÜL: Açılan gül çiçeği AÇELYA: Fundagillerden çok renkli çiçekler açan bitki AÇILAY: Ay'ın şekilleri, yansıması ADAL: Ün kaza...
-
Erkeklerin beğendiği kadın tipi nasıldır merak ediyor musunuz? Erkekler kadınlarda ne tür davranış, hareket, makyaj, saç şekli gibi öz...
-
Evde yapabileceğiniz yüz maskeleri • Yumurta, bal, yoğurt evimizde hemen her zaman bulunan yiyecekler. Ama bu kez bunları yemek ...
-
Sağlıklı ve Güzel saçlara sahip olmak hem kadın için, hem de erkek için önemli bir konudur. Saç sağlığının korunması aslında zor bir i...
-
Dar paça pantolonları gerektiğinde çizmenizin içine sokarak ya da topuklu botunuzun üzerine çıkararak ancak aynı zamanda dekolte ayakkabıla...
-
1. Bedeni bölün Sezonun sürprizi olan renk blokları, vücudu net bir şekilde bölerek uzun boyluların en iyi arkadaşı oluyor. Üst ve alt ...
-
Porselen Gibi Bir Cilt İçin Bir tatlı kaşığı kil, bir tatlı kaşığı mısır unu, bir çay kaşığı kadar el kremi biraz ılık su boza kıvamına geti...
-
Acun: Sonsuz uzay içindeki gök varlıklarının tümü, dünya, evren Afşar: Eli çabuk, çabuk iş gören, Oğuz Han'ın oğullarından birinin ...
-
ŞIK ERKEKLER GÖZ DOLDURUYOR.. Yapılan araştırma verilerine göre kadınlar, daha iyi genlere sahip çocuklar doğurabilmek adına bilinçd...
-
Zayıflama programlarında sizde zayıflatan yiyecekleri yiyerek, zayıflamayı hızlandırabilirsiniz çünkü bu yiyecekler zayıflamanıza yard...
Ayran Aşı Çorbası
MALZEMELER
1 su bardağı aşurelik buğday
4 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı nohut
1 çorba kaşığı nane
1 çay kaşığı tuz
6 su bardağı su
HAZIRLANIŞI
Buğday ve nohudu yıkayın ve pişirmeden bir süre önce ıslatın. Tencereye 4 su bardağı su ile birlikte koyarak karıştırmadan kaynatın ve kaynadıktan sonra yaklaşık 45-50 dakika kısık ateşte pişirin. Suyunu çektikten sonra sıcakken tuz ve nane ekleyip karıştırın. Soğumaya bırakın. Yoğurdu 2 su bardağı suyla çırpıp pişirdiğiniz buğdaya karıştırarak ilave edin. Soğuk servis yapın.
(yemek tarifi)